mbyll

Projektet Tona

Deri tani njerëzit blinin një vendbanim, që përbënte disa mure e që në thelb ta jepnin ndjenjën që ato duken si kutia kartoni. Duke parë këtë, ne e kuptuam që është koha e ndryshimit dhe ne vendosëm që të ofrojmë jo vetëm një vendbanim, por do te ofrojmë në objekt që ka personalitet, një vendbanim që do të ofrojë ngrohtësi, rehati, komoditet, një banesë ku do të ndiheni “Si në Shtëpi” .

Duke përdorur një frymë të re krijuese, jo vetëm që revolucionarizuam pamjen e qytetit, por edhe përbrenda kësaj pamje artistike ne krijuam hapësira të mëdha intime për banorët që do të ofrojnë komoditet dhe siguri të paparë deri me tani.