mbyll

Inovacionet më të reja teknologjike pjesë kyqe e arkitekturës dhe projekteve të Arting

Ne në Arting jemi të zhytur në mendime për arkitekturën elegante, bashkëkohore që tejkalon pritjet e klientëve tanë për bukurinë, elegancën dhe teknologjinë.
Inovacionet më të reja teknologjike do të jenë pjesë kyqe e arkitekturës dhe projekteve të Arting në vazhdimësi!
Zgjidhja më e re që do ta përdorim në Kompleksin Lakrishte është...! 
- Hapeni derën tuaj me vetëm një prekje të lehtë në dorëzën e derës së Banesës tuaj përmes telefonit smart iPHONE! Sistemi i mbylljes, në formë digjitale me PIN CODE.